a

Tahıl koridoru anlaşması uzatıldı!

Ukrayna Altyapı Bakanı Oleksandr Kubrakov, Karadeniz tahıl anlaşmasının 120 gün uzatılacağını duyurdu.

Tahıl Koridoruna dair açıklama Ukrayna Altyapı Bakanı Oleksandr Kubrakov’dan geldi. Twitter hesabından açıklama yapan Kubrakov anlaşmanın 120 gün uzatılacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’da Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Tahıl Koridoru Anlaşması’na ilişkin şunları kaydetti:

Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşması 19 Kasım 2022 tarihinden itibaren 120 gün süreyle uzatılmıştır.

Türkiye’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen dörtlü görüşmeler neticesinde Türkiye, Birleşmiş Milletler, Rusya Federasyonu ve Ukrayna arasında alınan karar doğrultusunda, Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşması 19 Kasım 2022 tarihinden itibaren 120 gün süreyle uzatılmıştır. Geride bıraktığımız 4 aylık dönemde 500’e yakın gemi ile 11 milyon tondan fazla tahıl ve gıda maddesinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması ile bu anlaşmanın dünyanın gıda temini ve güvenliği için ne denli önemli ve faydalı olduğu açıkça görülmüştür.

Ekran Resmi 2022 11 17 21.00.20

0 0 0 0 0 0
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları oku

Sıradaki haber:

Çiftçilere 275 ton mercimek tohumu desteği

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0
peri hokiperihokibrenoparaiso.comkrexil.commycacareminhut.id.vnangelpaintingtools.co.injam rtp melejit nandojam sakti mahjong profitpola spin gacor mahjongstrategi baru mahjong cuanmain gates of olympus cuma sebentar di duta76wild bandito duta76 jepe maksimal pakai pola initeknik simpel duta76 main dadu sicbo pasti cuanpgsoft mahjong ways 2 raih jackpot duta76joki mahjong wins 3 dapatkan scatter hitam duta76yana si teknisi pln cuan maksimal

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

0
Haberle İlgili Görüşünü Paylaş!x