a

Bitkilerde zararlı sorunu ortaya çıkmadan çözüm!

Ege Ekin Organik Tarım Ürünleri firma sahibi Turgay Aksoy, kaolin kilinin faydaları ile ilgili açıklama yaptı.

Ege Ekin Organik Tarım Ürünleri firma sahibi Turgay Aksoy, ‘’kaolin kili nedir ve neden ihtiyaç vardır konusunda yaptığı açıklamada: Kaolin Kilinin genelde çok maksatlı bir kil olduğunu, cam ve seramik için hammadde olarak üretildiğini söyledi. Biz kaolin kilini tarıma adapte edebilmek için rafine ettik.  Tarıma yarayan elementleri içinde barındırarak saflaştırdık. Kaolin kiliyle bitkiyi sıcaktan, soğuktan ve nemden koruyoruz. Diğer yandan bitkinin gelişmesine katkı sağlıyoruz. ‘’

Turgay Aksoy; ‘’Ben 15 yıllık çiftçiyim ve yenilikçiyim, 2009 yılında kaolin kiliyle tanıştım. Türkiye’de böyle bir açığın olduğunu fark ettim. Mikron boyutu ve içerdiği zararlı ağır metaller dolayısıyla kaolin kili ağaca atılamaz rafine edilmesi lazımdır.

Whatsapp Image 2021 06 28 At 21.18.18 1

Ege Ekin’in rafine ederek ürettiği Ormix Plus dört mevsimde tüm bitkilere uygulanabilir ortalama %50-60 arası bir koruma sağlar. Çünkü bitkinin dışla teması keser, koruma kalkanına alır. Kışın soğuktan yazın sıcaktan korur. Ormix Plus her şeyle karışan yardımcı bir üründür içeriğinde zehir yoktur tamamen doğal ve Türkiye’de tek olduğunu ‘’ ifade etti.

Ege Ekin Organik Tarım Sahibi Turgay Aksoy sözlerinin devamında; ‘’Firmamız kendi satış ağıyla bu ürünü Türkiye’nin her yerine ücretsiz kargoyla gönderebiliyor. Bayilerimiz, sosyal medyamız, sanal satışlarımız, çağrı merkezimiz, ziraat mühendislerimiz ve teknik kadromuzla çiftçilerimizin yanında ve yakınındayız. Tüm operatörlerden bizi ücretsiz arayabilirler. Danışmanlarımızla görüşebilirler.’’ dedi.

4 0 0 0 0 0
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları oku

Sıradaki haber:

Gal arısından temizlendi rekolte yüzde 70 arttı

HIZLI YORUM YAP

4 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

0
Haberle İlgili Görüşünü Paylaş!x