a
  • Çiftçi TV
  • Genel
  • Tarım sektöründeki KOBİ’ler uygun fiyatlı ürün tedarik edebilecek

Tarım sektöründeki KOBİ’ler uygun fiyatlı ürün tedarik edebilecek

Tarfin, bugüne kadar satış noktaları ile çiftçi arasındaki ürün tedarik sürecine katkı sunan sistemini Tarfin Pro ile daha da genişletti.

Tarım bayilerinin tohum, gübre ve yem gibi girdilere rekabetçi fiyatlar ve vade seçenekleri ile ulaşmasını sağlayan Tarfin Pro, tarım tedarik zincirinin verimliliğine katkı sağlıyor. Tarfin Pro’nun avantajlı tedarik modeli ile satış noktaları, sermayelerini harcamadan yeni ürünlere uygun fiyatlarla ulaşıyor, yatırımlarını işlerini büyütmek için kullanıyor.

Tarfin Pro ile satış noktaları nakit kullanmadan ve banka kredisine ihtiyaç duymadan hemen sipariş verme ve ürün çeşitliliğini artırarak daha fazla çiftçiye ulaşma imkanlarına sahip oluyor.

Kv 3

Satış noktaları, Tarfin’den aldıkları ürünlerin satışını yine Tarfin platformunu kullanarak peşin, vadeli ya da kredi kartlarıyla gerçekleştirebiliyor, böylece tüm çiftçilere ihtiyaçlarına özel ödeme yöntemi sunarak, rakiplerine karşı avantaj sağlıyor.

Tüm markalara tek bir yerden erişim imkânı

Kv 1

Tarfin Pro Ülke Müdürü Can Yiğit Canbaz, Tarfin Pro’nun sağladığı avantajlar ile ilgili, “Tarfin Pro, her şeyden önce tarım girdisi ticaretinin sürdürülebilir olmasında stratejik bir rol oynuyor ve avantajlı şekilde tüm sektör paydaşlarının arz talep dengesini oluşturuyor. Güçlü teknolojik altyapımız sayesinde, Tarfin Pro, tarım tedarik zincirinin kurumsal bacağı olarak konumlanıyor. Tarfin Pro satış noktalarına tüm markalardaki ürünlere tek bir yerden erişim, tüm ürünlere vade imkânı, rekabetçi fiyatlara ulaşma fırsatı ve daha kârlı satış gibi pek çok avantaj sunuyor.” ifadelerini kullandı.

0 0 0 0 0 0
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları oku

Sıradaki haber:

457 tarım aracı trafikten men edildi

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

0
Haberle İlgili Görüşünü Paylaş!x