a

Besicilere 500 baş esmer ırkı damızlık sığır desteği

TİGEM'e bağlı Anadolu Tarım İşletmesi, 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay'da, büyükbaş hayvancılığın kalkınmasına 500 esmer ırkı damızlık sığırla destek olacak.

Anadolu Tarım İşletmesi, depremlerde Hayvan Bilgi Sistemi’ne kayıtlı büyükbaş hayvanları telef olan Hataylı besicilere destek olmak için de çalışma başlattı.

Eskişehir’in Mahmudiye ilçesinde faaliyet gösteren Anadolu Tarım İşletmesi, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’taki depremlerden etkilenen Hatay’da, büyükbaş hayvan yetiştiriciliğinin kalkınması için 500 esmer ırkı damızlık sığırla çiftçilere destek verecek.

[evp_embed_video url=”https://www.ciftcitv.com/wp-content/uploads/2023/11/anadolu.mp4″]

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AB tahıl üretimi sert düştü

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0
peri hokiperihokibrenoparaiso.comkrexil.commycacareminhut.id.vnangelpaintingtools.co.inberburu cuan cepat di mahjongjawa barat bidik 750 miliar dari mahjong wins3jurus pamungkas mahjong wins wajib disimakketergantungan positif pada mahjong waysmahjong ways jadi pelarian positifwarga bogor gelar mahjong wins3

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.