a

Meyve bahçelerinde artık bungalov yetişiyor!

Eskiden tarımla anılan Sapanca’da artık tarlalardan bungalov yetişiyor. Ağaçların yok edildiği sapanca beton yığınına dönmüş durumda.

Geçmişte doğası ile Türkiye’nin en güzel bölgelerinden olan Sapanca, eski güzelliğini mumla arıyor. Sosyal medyanın da gelişmesiyle daha da bilinir hale gelen sapanca bir zamanlar meyvesi ile Türkiye’nin en önemli ilçeleri arasındaydı.

İstanbul ve Ankara başta olmak üzere büyükşehirlere yakınlığıyla her yıl çok sayıda yerli ve yabancı tatilciyi ağırlayan sapanca beton yığınına dönmüş durumda.

[evp_embed_video url=”https://www.ciftcitv.com/wp-content/uploads/2024/03/sapanca.mp4″]

Zamanın meyve bahçeleriyle ünlenen ilçede şimdilerde ise bilinçsizce yapılan bungalovlar, bazı sıkıntıları da beraberinde getirdi. Ağaçların yok edilerek bungalova dönüştüğü ve bungalov dolandırıcılığının da arttığı ilçede, bölge halkı Sapanca Belediyesi’nin bu duruma bir an evvel önlem almasını istiyor.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kakao fiyatı bakırı geçti

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0
peri hokiperihokibrenoparaiso.comkrexil.commycacareminhut.id.vnangelpaintingtools.co.inscatter wild mahjong ways 2teknik scatter gacorjackpot wild mahjong wins 3strategi scatter mahjong ways 2warga bogor gelar mahjong wins3

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.