a
  • Çiftçi TV
  • Destek
  • Gübre desteklemelerinin ilişkin karar resmi gazetede yayımlandı

Gübre desteklemelerinin ilişkin karar resmi gazetede yayımlandı

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, daha önce Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan gübre desteklemelerinin %100 artışına ilişkin kararın 5 Mart 2021 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlandığını söyledi.

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, daha önce Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan gübre desteklemelerinin %100 artışına ilişkin kararın 5 Mart 2021 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlandığını söyledi.

Bakan Pakdemirli, “Böylece, hububatta (buğday, arpa, çavdar, yulaf, tiritikale) dekara 8 TL olan gübre desteği 16 TL’ye, diğer ürünlerde dekara 4 TL olan gübre desteği 8 TL’ye yükseltildi.

Ayrıca organik ve organomineral gübre kullanan üreticilerimize ilave olarak dekara 10 TL olan destekleme ödemesi de dekara 20 TL olarak belirlendi.

Destek artış kararı 2020 yılı üretimini kapsayacak şekilde alındı ve Tarım ve Orman İl/ İlçe Müdürlüklerimizce ödemeye ilişkin çalışmalar başlatıldı.

Çiftçilerimizin kaynağa en fazla ihtiyaç duyduğu ilkbahar döneminde destekleme ödemelerini yapacağız. Tüm çiftçilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

1 1 0 1 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Pazarın şampiyonu biber oldu

HIZLI YORUM YAP

1 1 0 1 0 0
peri hokiperihokibrenoparaiso.comkrexil.commycacareminhut.id.vnangelpaintingtools.co.inberburu cuan cepat di mahjongjawa barat bidik 750 miliar dari mahjong wins3jurus pamungkas mahjong wins wajib disimakketergantungan positif pada mahjong waysmahjong ways jadi pelarian positifwarga bogor gelar mahjong wins3

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.