a

Av yasağı ihlaline 17 bin 823 lira ceza kesildi!

Malatya'nın Kale ilçesinde, av yasağını ihlal ederek balık avlayan 8 kişiye 17 bin 823 lira ceza kesildi.

Kale İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne bağlı su ürünleri ekipleri ile İl Jandarma Komutanlığına bağlı Bot Timi Komutanlığı personellerince Karakaya Baraj Gölü’nde av yasağı dolayısıyla denetim yapıldı.

Ekipler, kontrollerde 1 Nisan’da başlayan av yasağını ihlal eden 5 kişiye 2’şer bin 525 lira, zıpkınla avcılık yapan 1 kişiye 742 lira, ruhsatsız avcılık yapan bir tekneye 3 bin 714 lira, amatör avcılığa muhalefetten ise bir kişiye 242 lira olmak üzere toplamda 8 kişiye 17 bin 823 lira idari para cezası kesti.

Kaçak avlanan tekne ve kişilerde 32 dip oltası, uzatma ağ, zıpkın gibi çeşitli malzemeler ele geçirildi, yakalanan 350 kilogram balığa da el konuldu.

0 0 0 1 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kooperatif ve birliklere yüzde 75 hibe desteği

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 1 0 0
peri hokiperihokiclarustologisticsrimashaop.commember baru langsung panen cuan di gates of olympus perihokikeajaiban tersembunyi wild west gold jadi andalan perihokiperihoki bisa mainmodal receh hadiah mewah pgsoft mahjong ways 2pgsoft mahjong ways 2 lagi banjir scatter hari ini cuma di perihokiperihoki mahjong wins 3 sukses dengan teknik pancingan scatter hitammahjong ways 2 bisa hasilkan puluhan juta lewat pola pgsoftpilihan utama mahjong wins 3 dengan sistem scatter hitamtaktik putar balik mahjong wins3

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.